Rolig, tillitsfull og kreativ fotograf med gode samarbeidsegenskaper.  Oppvokst på Hamar men bor i Oslo. Landsdekkende fotograf som gjerne reiser til dere i Nord også. Les mer nedenfor om det.

Jeg er opptatt av at dere skal føle dere avslappet under fotograferingen. Vi bruker den tiden det trengs. 

Gjennom 11 års erfaring innen fotobransjen via mitt grunderfirma fotoexperten.no har jeg bygget meg opp en solid kompetanse og tilbydt rådgivning innen foto til både andre fotografer og leverandører.

Jeg er opptatt av å lytte. Du vil få bilder som bærer preg av å være profesjonelt utført og  av topp kvalitet. Vi forbereder oss godt sammen før den store dagen hvor alt går detaljert igjennom. Jeg prøver å imøtekomme alle deres ønsker istedenfor å sette krav hele tiden eller være vanskelig.

Av personlige egenskaper får jeg ofte høre at jeg er enkel og lett å kommunisere med, lett å bli kjent med og være seg selv med, imøtekommende,forståelsefull,  ikke a4, omtenksom og ikke minst tålmodig.  Alt dette vil i tillegg komme dere tilgode under fotograferingen da det alltid er et samspill mellom mange faktorer for å oppnå et godt resultat.

Ellers er jeg over snittet en dyrevenn og har 2 samojedhunder. Jeg er også glad i andre dyr og da spesielt kaniner og fugler.

Bor dere i nord slik som Troms, Nordland eller Finnmark fylke så er en av drømmene å kunne ta bilder av dere i dette flotte landskapet som er der. Jeg reiser derfor gjerne til nord (booker et hotell) for å forevige dagen deres.