Rolig, tillitsfull og kreativ fotograf med gode samarbeidsegenskaper.  Oppvokst på Hamar men bor i Oslo.  Jeg reiser gjerne fra nord til sør for å få forevige deres store dag. 

Jeg har drevet med fxstudio og portretter over 5 år. Bryllupsfotografering har kommet som tilskudd det siste året.  Jeg har likevel gjennom 11 års erfaring innen fotobransjen via mitt grunderfirma fotoexperten.no, har jeg bygget meg opp en solid kompetanse og tilbudt rådgivning innen foto til andre fotografer og leverandører. Jeg er også grunder av petblower.no.

Jeg er opptatt av å lytte, og dere skal få den type bilder dere ønsker dere.  Dere vil få bilder som  bærer preg av å være profesjonelt utført, og av topp kvalitet. Vi forbereder oss godt sammen før den store dagen, hvor vi legger en plan og går gjennom alle detaljer.  Jeg vil anstrenge meg for å imøtekomme deres ønsker, så langt det lar seg gjøre selvsagt. 

Som person er jeg lett å kommunisere med, og å  bli kjent med. Jeg er imøtekommende, forståelsefull,  omtenksom og ikke minst tålmodig.  Veldig tålmodig.  Samspillet mellom dere og meg er alfa omega for å oppnå ett godt resultat, og da er det kjekt at jeg har de egenskapene som skal til for å gjøre fotoshooten til en god opplevelse.

Ellers er jeg over gjennomsnittet glad i dyr,  og har 2 samojedhunder.  Jeg er glad i alle slags dyr egentlig og dreper ikke engang ett insekt om jeg ikke må. 

Som nevnt over så reiser jeg gjerne land og strand rundt i Norges vakre landskap for å være med dere på den store dagen, så ikke nøl med å ta kontakt for en prat uansett bostedsadresse. 

Da håper jeg vi snakkes snart!